De ce sa alegi o animatie 2D?

Animatia video este optiunea excelenta pentru a transmite un mesaj cu un impact emotional puternic, personalizat pentru afacerea ta. Este un material de promovare simplu in aparenta si foarte relevant in esenta, ce imbina perfect cadrul dinamic si prietenos cu informatiile utile.

Cine suntem noi?

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii complet personalizat, confom cerintelor tale.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Viitorul incepe azi! Azi cream materiale spectaculoase, ca maine sa ai acele produse de marketing originale, personalizate si de impact, pentru ca afacerea ta sa cunoasca un nou nivel de success.

Animațiile 2D pe care le realizam sunt un suport vizual de neuitat pentru cumparatori, reprezentand esenta unui succes profesional. Design-ul este bazat pe o tehnologie moderna, specifica unei societati in care advertising-ul primeaza in procesul infloririi unei afaceri.

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Incepem cu analiza campaniei de video marketing (scopul acesteia, mediul de difuzare, tipul de client) si in functie de aceste aspecte facem recomandari avizate.

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu. Suntem un studio video ce invata constant.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim proptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord. Suntem studioul video care livram la timp.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

De ce sa alegi o animatie 2D?

Fiecare videoclip este minutios construit, acordand o mare atentie detaliilor ce respecta cerintele clientilor. Spre deosebire de animatiile 2D obisnuite existente pe piata, cele create de noi reflecta creativitatea si va ajuta sa fiti cu un pas inaintea competitorilor!

Secretul unui business roditor este crearea unei legaturi vizuale intre vanzator si client. Clipurile noastre detaliate asigura garantia unor vanzari crescande prin impactul creat asupra cumparatorului. Produsul dumneavoastra va fi remarcat, iar profitul va aparea intr-o clipa!

animatie video

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.

Durata proiectului se diferentiaza in functie de complexitatea acestuia. Poate sa dureze de 3 zile pana la 2-3 saptamani.
Costul se va stabili in fuctie de complexitatea proiectului. Pretul unei animatii poate sa varieze de la cateva sute de euro la cateva mii de euro.

Solicita acum o oferta de pret!

Completeaza formularul de mai jos si un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizica sau online) pentru a-ti prezenta conceptul in detaliu.