De ce sa alegi o animatie whiteboard?

O animatie whiteboard este un instrument puternic de marketing ce iti permite redarea oricarui mesaj de promovare intr-un mod unic, prin ilustratii grafice perfect armonizate cu sunetul de fundal, voice-over-ul si personajele customizate conform intregului concept.

Cine suntem noi?

Suntem un studio de productie video si post productie, insa, noi nu producem doar video-uri, noi cream campanii de video marketing.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Continutul video este de 56 de ori mai usor de gasit in cautari si mai vizionat in cautari decat textele obisnuite. Nu lasa potentialii clienti sa se piarda prin multitudinea de informatii din online!

Foloseste un material ce iti permite ajustari si transformari in orice moment si in orice formula, cu optiunile nelimitate ale acestui tip de video!

Cu un cost minim, animatia Whiteboard ofera informatii relevante si complexe intr-un mod dinamic si interactiv ce permite orice interventie, in orice moment, fata de productia video clasica.

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Incepem cu analiza campaniei de video marketing (scopul acesteia, mediul de difuzare, tipul de client) si in functie de aceste aspecte facem recomandari avizate.

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu. Suntem un studio video ce invata constant.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim proptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord. Suntem studioul video care livram la timp.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

De ce sa alegi video whiteboard animation?

Conceptul whiteboard animation ofera viata afacerii dumneavoastra si va proiecteaza grafic ideile prin intermediul unor desene sugestive. O percepere vizuala a mesajului il face mult mai convingator si memorabil, lasandu-si o amprenta pregnanta asupra clientilor.

Procesul schitarii transforma un simplu mesaj monoton intr-o poveste distractiva spusa printr-un videoclip captivant. Animatiile whiteboard reusesc sa faca urmaritorul sa asocieze cu un desen, ideea si brandul dumneavoastra cu nevoile sale. Odata ce produsul pe care il promovati a ramas sedimentat in memoria clientului, profitul dumneavoastra va aparea in cel mai scurt timp.

whiteboard animation

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.
Durata proiectului se diferentiaza in functie de complexitatea acestuia. Poate sa dureze de 3 zile pana la 2-3 saptamani.
Costul se va stabili in fuctie de complexitatea proiectului. Pretul poate sa varieze de la cateva sute de euro la cateva mii de euro.

Solicita acum o oferta de pret!

Completează formularul de mai jos și un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.