Filmari aeriene cu drona

De ce o filmare cu drona drona si nu unul normal? Deoarece filmarile aeriene sunt o metoda neobisnuita si unica de promovare a produselor, serviciilor sau companiei tale.

De asemenea, filmarea cu drona se face de la o inaltime pe care metodele clasice de filmare nu o pot atinge. In plus, o filmare cu drona este mult mai usor de realizat intr-un spatiu deschis si vast decat cu o camera obisnuita. Calitatea filmarii poate fi HD, full HD, in functie de preferintele clientul.ui. n

Cum suntem noi?

Suntem un studio de productie video si post productie, insa, noi nu producem doar video-uri, noi cream campanii de video marketing.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Inainte sa va vedem ca pe un client, va vedem ca pe un partener de business, un win-win pentru amandoua partile colaborarii, de aceea ne implicam 100% si va oferim serviciile noastre la calitate superioara!

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Incepem cu analiza campaniei de video marketing (scopul acesteia, mediul de difuzare, tipul de client) si in functie de aceste aspecte facem recomandari avizate

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video marketing, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim proptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

De ce sa alegi o filmare cu drona?

1. Versatilitate
Datorita dimensiunilor reduse, dronele sunt capabile sa filmeze in locuri greu accesibile.
Dronele pot zbura de la o distanta de cativa centrimetri de pamant pana la sute de metri in aer, fiind capabile sa captureze intreg cadrul. Mai mult decat atat, acestea pot sa se roteasca in loc, sa se miste in stanga, in dreapta sau in jos, doar la o simpla comanda a pilotului, dand posibilitatea capturarii cadrului perfect.

2. Eficienta timpului
Daca inainte filmarile aeriene se faceau cu elicoptere, la care trebuia un intreg staff de organizare, cu loc de aterizare si alte masuri tehnice precautie, acum dronele sunt capabile sa fie manevrate de un singur pilot si sa fie gata de decolare in mai putin de 5 minute, atat timp cat conditiile meteo sunt prielnice.

3. Calitate superioara a filmarilor
Desi camerele de pe drone sunt micute si par slabe, tehnologia a avansat extrem de mult si acum acestea pot sa filmeze la calitate de pana la 4K. Acestea au stabilizatoare pentru a opri tremuratul.

4. Pretul redus

filmare cu drona

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.

Durata proiectului se diferentiaza in functie de complexitatea acestuia. Poate sa dureze de 7 zile pana la cateva luni.
Costul se va stabili in fuctie de complexitatea proiectului. Pretul poate sa varieze de la cateva sute de euro la cateva zeci de mii de euro.

Solicita acum o oferta de pret pentru o filmare cu drona!

Completează formularul de mai jos și un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.