Productie film / video prezentare produs

O fotografie este importanta si face cat o mie de cuvinte, dar un video despre produs face cat o mie de fotografii!

Clipurile video de prezentare produs pentru magazinele online sunt unele din cele mai apreciate si eficiente metode de a atrage atentia vizitatorului, de a comunica cu acestia si de a creste profesionalismul.

Cine suntem noi?

Suntem un studio de productie video si post productie, insa, noi nu producem doar video-uri, noi cream campanii de video marketing.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Utilizatorii pur si simplu nu se pot abtine sa nu apese play, in comparatie cu paginile text care sunt mai greu digerabile.

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu. Suntem un studio video ce invata constant.

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti, persone care indragesc meseria si compania in care se afla.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim promptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord. Suntem studioul video care livram la timp.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

Descopera cum un film despre produs iti aduce urmatoarele beneficii:

De ce este mai bun un video despre produs fata de o fotografie 360 grade?

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.
Durata proiectului se diferentiaza in functie de complexitatea acestuia. Poate sa dureze de 7 zile pana la cateva luni.
Costul se va stabili in fuctie de complexitatea proiectului. Pretul poate sa varieze de la cateva sute de euro la cateva zeci de mii de euro.

Solicita acum o oferta de pret!

Completează formularul de mai jos și un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.