De ce sa alegi o fotografie de produs?

Un fotograf specializat in domeniul sau de activitate este foarte important pentru succesul unui proiect, pentru ca rezultatul actiunii sale va influenta direct proportional vanzarile unui brand.

Media Solution are o echipa specializata pe fotografie de produs (obiect – incaltaminte, accesorii, produse tehnice, produse de consum, etc.), fotografie destinata brandului personal (portret, portofoliu corporate) sau brandului de companie (prezentare locatii, birouri, indoor sau outdoor).

Imaginile de calitate superioara vor putea fi folosite pentru orice materiale de marketing destinate promovarii online si offline ( catalog de produse, flyer, site de prezentare, meniu, magazin online, reclame stradale, etc.)

productie fotografie studio

Cine suntem noi?

Suntem un studio de productie video si post productie, insa, noi nu producem doar video-uri, noi cream campanii de video marketing.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Viitorul incepe azi! Azi cream materiale spectaculoase, ca maine sa ai acele produse de marketing originale, personalizate si de impact, pentru ca afacerea ta sa cunoasca un nou nivel de success.

Alege sa spui DA unui viitor de success ce incepe azi!

colaj1haine2 scaled

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Incepem cu analiza campaniei de video marketing (scopul acesteia, mediul de difuzare, tipul de client) si in functie de aceste aspecte facem recomandari avizate

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video marketing, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim proptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

De ce sa alegi o fotografie produs?

  1. Imbracaminte, incaltaminte pe manechin viu realizate in studio.

Echipa noastra se va ocupa de tot (manechin viu, coafura, make up, set up si pregatirea produselor vestimantare de la calcat, pana la crearea desfasuratorului si realizarea shooting-ului pana la cele mai mici detalii).

Imaginile finale, editate si post procesate, vor putea fi folosite atat in mediul online cat si in offline (magazin online, print-uri, reviste, pliante, reclama stradale, etc.)

  1. Fotografii outdoor: imbracaminte, incaltaminte, obiecte, etc.

Media Solution se va ocupa de planificarea locatiei, orelor potrivite si a logisticii necesare, astfel incat sa se poata optimiza la maxim timpul alocat. Imaginile realizate vor putea fi folosite atat in online cat si in offline.

  1. Fotografii cu accesorii,produse tehnice,alimentare, etc.

Indiferent de fundal (alb, negru, green screen,etc.) sau de logistica necesara (efecte speciale), studioul nostru este dotat si pregatit in orice moment pentru orice tip de produse, astfel incat imaginea lor sa poata crea un impact puternic in online sau offline.

  1. Fotografii de produs realizate de dvs. si prelucrate de noi.

Pentru pasionatii de fotografie, Media Solution are o echipa pregatita sa va acorde sprijinul necesar pentru tot ceea ce inseamna post procesarea imaginilor dumneavoastra, cu recomandarea ca acestea sa fie realizate si trimise la calitatea maxima suportata de obiectivul/camera pe care o folositi.

productie fotografie studio

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.
Inainte de a programa o sedinta trebuie sa stii exact care este produsul sau produsele la care doresti o sedinta foto, daca doresti o sedinta outdoor sau indoor, daca vrei o sedinta completa sau vrei ca noi sa prelucram fotografiile realizate de dumneavostra.
Sedinta nu are un timp stabilit. Poate dura de la 30 de minute, la 2 ore, sau chiar mai mult. Acest lucru se stabileste in functie de volumul de produse.
Sigur ! Se poate realiza doar postprocesarea fotografiilor, cu recomandarea ca acestea sa fie realizate si trimise la calitatea maxima suportata de obiectivul/camera pe care o folositi.
In acest caz, fotografiile trebuie sa fie realizate si trimise la calitatea maxima suportata de obiectivul/camera pe care o folositi.
Cum cu totii stim ca timpul este pretios, noi ne bazam pe realizarea unui desfasurator, care ne ajuta sa ne planificam tot ceea ce vom face si astfel, nu pierdem timpul dumneavostra, dar nici al nostru.

Solicita acum o oferta de pret!

Completează formularul de mai jos și un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.