De ce sa alegi o sedinta foto corporate?

Pentru orice companie, imaginea conteaza, iar transparenta si deschiderea vor crea un alt nivel de impact. Orice sursa de promovare in online sau offline ( campanii CSR, interviuri presa, prezentarea echipei pe site-ul companiei, etc. ) va ajuta publicul sa empatizeze si sa se identifice cu valorile brandului, la un alt nivel, generand noi conversii.

Sedintele foto a unui eveniment corporate se pot face in cadrul studio-ului sau la sediul companiei.

filmare cu drona

Cine suntem noi?

Suntem un studio de productie video si post productie, insa, noi nu producem doar video-uri, noi cream campanii de video marketing.

Suntem flexibili

Ascultam cu atentie dorintele si nevoile pe care le ai si oferim servicii de complet personalizate confom cerintelor tale.

Suntem creativi

Tineri, entuziasti si pasionati de noi provocari, echipa noastra iubeste inovatia si zambetul fiecarui client placut surprins de rezultatele finale ale proiectelor noastre. Portofoliul nostru vorbeste in acest sens.

Asiguram suport

Ne implicam 100% in toate proiectele, astfel, clientii nostri beneficieaza de campanii video care isi ating scopul, sunt in concordanta cu mediul de difuzare, cu tipul de client si cu tipul de campanie in care se va folosi video-ul.

Exemplu de fotografie a unui eveniment corporate:

corporate

De ce MediaSolution?

Oferim consiliere

Incepem cu analiza campaniei de video marketing (scopul acesteia, mediul de difuzare, tipul de client) si in functie de aceste aspecte facem recomandari avizate

Oferim profesionalism

Echipa noastra este formata din specialisti pasionati de video marketing, ce sunt la zi cu toate noutatile din domeniu.

Dezvoltare continua

In fiecare zi ne perfectionam si invatam cele mai noi soft-uri de editare video, astfel incat sa putem oferi un material 100% actual.

Oferim proptitudine

Promptitudinea este cuvantul cheie al tuturor actiunilor noastre, de la primele discutii si pana la rezultatele finale, ce sunt livrate in conformitate cu termenii stabiliti de comun acord.

Ce spun clientii despre noi

0
Animatii realizate
0
Clienti multumiti
0
Ore filmate
0 TB
Date
0
Oameni

De ce sa alegi o animatie video?

Media Solution te ajuta sa ai un portofoliu de imagini profesioniste pentru CV, articole presa, advertoriale, campanii politice, portofoliu de business sau comunicare online si offline.

Pentru ca o imagine mai buna poate schimba totul in ochii publicului tau tinta!

filmare cu drona

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Întrebări frecvente

In primul rand completezi formularul de la finalul paginii. Daca detaliile pe care ni le-ai oferit sunt complete, vei primi oferta pe email. Daca nu, te vom contacta telefonic pentru a detalia anumite aspecte.
Sedinta nu are un timp stabilit. Poate dura de la 30 de minute, la 2 ore, sau chiar mai mult. Acest lucru se stabileste in functie de ce si cate poze doriti, cate persoane aveti in echipa.
Inainte de a face sedinta, trebuie sa stii ce fel de fotografii vrei, daca doresti fotografii pentru CV, articole presa, advertoriale, campanii politice, portofoliu de business etc.
Cu acest lucru te vom ajuta noi! Avem o echipa profesionista care te va ajuta sa arati ceea ce doresti prin fotografiile realizate.
Dupa realizarea unei sedinte foto corporate vei avea un portofoliu de imagini profesioniste pe care il poti folosi pentru diferite moduri. Pentru articole de presa, prezentarea echipei pe site-ul companiei, portofoliu de business etc.

Solicita acum o oferta de pret!

Completează formularul de mai jos și un coleg te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.