Serviciile oferite de MediaSolution

anime character with hair up

Productie animatii video

Animatiile video sunt cea mai buna optiune de promovare, prin care se transmit intr-un mod prietenos, interactiv si amuzant mesaje clare si relevante ce scot in evidenta compania, produsele sau serviciile.

video camera

Productie video / Servicii Video

Productia video pentru promovarea companiei tale este acel instrument care te va propulsa in topul cautarilor, preferintelor si achizitiilor potentialilor clienti. Statisticile ne dovedesc in permanenta ca materialele video au cea mai mare rata de succes si conversie, comparativ cu orice alta forma de promovare existenta.

4 miliarde de video-uri urmarite pe Youtube, 92% din piata de clienti B2B si o tremie din cumparatori achizitioneaza un produs in urma vizionarii unei reclame video. Sunt cifre ce sustin atat nevoia de servicii video, cat si impactul acestora in mediul online si offline. Videomarketing-ul este un must have ce garanteaza rezultate spectaculoase.

photo camera

Productie foto

Un portofoliu de imagini realizate la standarde inalte va vorbi de la sine, promovand profesionalismul, notorietatea si calitatea pe care brandul tau personal sau cel de companie isi doreste sa le transmita. Fotografiile de produs, la fel ca si cele dedicate brandului personal vor impacta diferit prin calitatea oferita de un studio profesionist si post procesarea la standarde inalte. Alege o echipa ce stie sa puna in valoare toate detaliile legate de cromatica, lumina, decor sau body language si creaza-ti un portofoliu competitiv, personalizat.

microphone

Productie audio voice over

Voice over-ul este o productie creata si personalizata special pentru a transmite un mesaj cu un puternic impact emotional, ajutandu-se de timbrul vocii, intonatie, dictie si tehnica. O voce profesionista, procesata de specialistii in domeniu, va oferi o diferenta semnificativa pentru orice tip de material video sau audio.

Ce spun clientii despre noi

Obtine cele mai bune rezultate la nivel de impact, conversie, SEO si profesionalism cu o strategie buna de Video Marketing!

Solicita acum o oferta de pret!